Empower Yourself

Veranderende markten en veranderende organisaties stellen andere eisen maar bieden ook nieuwe kansen. Wellicht stel jij ook andere eisen aan jezelf, maar waar liggen dan jouw kansen? In de hectiek van alledag ben jij vaak het laatste op je ‘to-do list’. Terwijl het nou juist zo belangrijk is om af en toe stil te staan bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Word bewust van je persoonlijke kracht, van je dromen en doelen en zet stappen om je doelen concreet te maken. 

De basis van de programma’s is het goede gesprek dat wij samen voeren. Besef omvormen tot inzicht gebeurt voornamelijk door oefening in de praktijk. Na ieder gesprek krijg je (oefen)opdrachten mee waarvan we de resultaten in het volgende gesprek bespreken. De opdrachten sluiten aan bij jouw ontwikkelbehoefte, denk hierbij aan oefenen in zelfreflectie, oefenen in stilvallen/vertragen, oefeningen om bij je gevoel uit te komen, oefeningen voor Empowerment, van denken naar doen, etc. Het is jouw traject, jij bent in de lead. Ik zal je spiegelen, inspireren en motiveren en begeleid je op de weg naar jouw succes!

 

De gesprekken zijn online, live of worden gecombineerd met een wandeling.

Wil je meer weten? Graag ga ik vrijblijvend met je in gesprek om te kijken hoe ik jou verder kan helpen.

IMG_7195.jpg

Empowerment ontstaat door het doorlopen van vier fasen:

Discover:    Het (her-)ontdekken van je eigen talent en het talent dat anderen in jou zien;

Dream:      Dromen over een toekomst waarin alle talenten samenkomen;

Design:      Terug naar de realiteit en de vertaalslag maken naar de beschikbare mogelijkheden;

Deliver:      De ontdekte perspectieven vertalen naar concrete plannen.

Programma's voor persoonlijke groei

 

Kom weer in je kracht!

Duur: 6 maanden

Wil jij meer energie halen uit je werk? Je talenten beter benutten? Beter om kunnen gaan met stress en een hoge werkdruk? Of je belemmerende overtuigen wegnemen omdat ze het bereiken van je doelen in de weg staan? Je wordt je bewust van je persoonlijke kracht, van je dromen en doelen en je wordt op weg geholpen om deze doelen concreet te maken. Je zult ervaren dat je alles in je hebt om je doelen te bereiken. Wil jij zelf weer in de lead zodat je je eigen koers kunt varen? Ik help je op weg.

Opbouw: 5 gesprekken van 1.5 uur

Loopbaancoaching

Duur: 6 maanden

Zit je niet meer op je plek? Ga je met tegenzin naar je werk? Ben je toe aan een volgende stap maar weet je niet wat of hoe? Word je door omstandigheden gedwongen om een stap te zetten? Ik help jou je innerlijke kompas te bepalen zodat je weer stappen gaat zetten in de door jouw gekozen richting. Je wordt je bewust van je persoonlijke kracht, van je dromen en doelen en je wordt op weg geholpen om deze doelen concreet te maken. Je zult ervaren dat je alles in je hebt om je doelen te bereiken. Wie ben je, wat kun je en wat wil je? En welke baan en werkomgeving past hierbij?

 

Ieder loopbaantraject start met de inzet van de ODC-meting. De ODC-meting is een ontwikkelinstrument dat zelfinzicht vergroot en geeft daarmee een doorkijk in je natuurlijke krachten, ontwikkelbare talenten en valkuilen.

Door mijn werkervaring in recruitment kan ik goed met je meedenken over een passende baan en waar nodig je voorbereiden op een sollicitatie.

 

Opbouw: 5 gesprekken van 1.5 uur inclusief ODC-meting

Executive coaching

Duur: onbepaalde tijd

Ben jij een directielid, bestuurder of manager die zich zowel op professioneel als op persoonlijke vlak wil ontwikkelen? Ben je op zoek naar een sparringspartner die jou helpt om de groei van je organisatie te realiseren en je doelen te verwezenlijken? Kom (weer) in je kracht als authentiek leider en versterk je leiderschapskwaliteiten. We gaan aan de slag met zelfbewustzijn en zelfreflectie. Op deze manier krijg je inzicht in je eigen drijfveren en talenten, maar ook in die van anderen. We zullen vertragen om met een afstand naar je ‘situatie’ te kijken om daarna heel helder te hebben wat je te doen staat en grote stappen te zetten naar je doel. Wil je het maximale eruit halen? Wil je een stapje extra zetten? Wil je groeien? Met Empowerment ben je in staat om jezelf en anderen in hun kracht te zetten en jouw persoonlijke en professionele potentie te maximaliseren.

Opbouw: traject op maat