Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien! 

Simpelweg door hen te laten inzien dat wanneer je de dingen doet waar je goed in bent, je in staat bent om empowerment te ervaren. Dat kan zitten in energie, moed, kracht of zelfvertrouwen. Makkelijker gezegd dan gedaan en voor ieder mens anders. 

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet ik hoe organisaties, teams en individuen bewegen en wat de behoeften zijn. Ik kan goed aanvoelen wat er nodig is. Zo weet ik mensen te activeren vanuit hun eigen kracht.

Samenwerken met mij betekent iemand in huis halen die resultaatgericht is, die effectief en efficiënt te werk gaat, niets onbesproken laat en doet wat nodig is. Het vertrekpunt is de praktijk, waar nodig haal ik de theorie erbij. Het liefst werk ik in co-creatie met mijn opdrachtgevers, zo kijken we samen naar wat er nodig is en is er commitment voor de verandering ook als ik weer weg ben. Samenwerken met mij betekent ook dat je wordt uitgedaagd om die extra stap te zetten, wel met een dosis humor, enthousiasme en energie.

Groeien zit niet alleen in een promotie maken of resultaten behalen, het zit ook in het openstellen van jezelf, naar je gevoel durven luisteren en geloven in je eigen kracht. Dan kan empowerment ontstaan en ben je in staat om je (zelfgekozen) doelen te bereiken. Dat is waar ik oprecht in geloof.

CGL_6140bzw.jpg

Sandra Weijers

Ik word blij van plannen, regelen en organiseren!

PHOTO-2021-03-19-11-15-40.jpg

Sanne Koks

Vaak zijn ondernemers bezig met randzaken rondom hun organisatie, die heel belangrijk zijn, maar waar ze liever niet mee bezig zijn. Ze verliezen zich in taken die ze helemaal niet willen doen. Zonde!

 

Ik houd van rust, ruimte, overzicht en de vrijheid om te doen wat je het liefst doet én waar je goed in bent. En wat ik voor mezelf wil, creëer ik ook voor de ondernemers voor/met wie ik werk. Daarom neem ik alles wat alleen maar tijd en energie kost, met liefde en plezier uit handen. Een win-win situatie: ik in mijn element omdat ik mijn passie kan uitvoeren (plannen, regelen en organiseren), de ondernemers waar ik voor werk de vrijheid om te focussen op wat zij het liefste doen.

Ik geloof erin dat wanneer je wilt groeien, als ondernemer of als onderneming, je niet alles alleen moet blijven doen. Focus op de zaken die je het beste kunt en vertrouwen hebben dat je werkzaamheden uit handen kunt geven. Met mij als flexibele officesupport, kan Sandra zich nog beter richten op de groei van haar onderneming.

 
Empowerment betekent voor mij, je eigen pad kiezen. Weten wat je wilt en waar je kracht ligt en dat inzetten om je (werk)geluk te bereiken. Dat werkt natuurlijk twee kanten op, in mijn geval voel ik dat zeker ook zo voor de ondernemers waar ik mee werk!